Tour for Life

Na een prachtig voorjaar, zomer, en najaar is het fietsseizoen weer voorbij. Wat hebben we een mooi seizoen gehad. Eerst met een prachtige Amstel Gold Race in april. In juni weer een geweldige Jan Jansen Classic gefietst en in september met 7 man  een geweldige week gehad  in de Alpen en de Tour de Marmotte gefietst. een aanrader! Telkens met heerlijk fietsweer.  Het kon niet beter.

En ja dan moet / mag je alweer plannen gaan maken voor 2019. Wat gaan we doen? Ik (Fré) had wel zin in een etappe tocht van een week door de Pyreneeën of zo. Een km of 800 in 6 dagen met flink wat hoogtemeters zou toch moeten lukken.

En toen viel er een mail van Tour for Life in mijn mailbox. Fietsen voor een goed doel is dat wat? kan ik dat? wil ik dat? 

En hoe moet ik het sponsorgeld bij elkaar krijgen?

Na een paar dagen kwam het besef dat hij ervoor zou gaan, de plannen werden langzaam duidelijk. Nu hopen dat ik nog een paar zo ver kan krijgen dat ze ook mee willen doen. Het is tenslotte niet niks fietsen van Bardonechia naar Sittard in 8 dagen. Of wel 1300km met 19000 hoogte meters.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *