Nog even de laatste puntjes op de I zetten

Nog een kleine 2 weken en we zijn onderweg!
We vertrekken vrijdag 23 augustus naar Italië. Zondag 25 augustus is de start van Tour for Life vanuit Bardonecia. De 1e 2 dagen staan ons aardig wat hoogte meters te wachten en na 8 dagen hebben we 1.300 km en 19.000 hoogte meters gefietst. Na 8 dagen fietsen komen we op 1 september aan in Sittard.

Het is al best een lange ‘reis’ geweest! Veel getraind, overleg gevoerd, diverse acties georganiseerd, en niet te vergeten de leuke fietstocht. Heel erg leuk allemaal maar regelmatig ook best wel intensief. Het mag van mij nu ook wel beginnen.

Deze week nog een laatste overleg en dan kan het inpakken ook beginnen.

We willen alle sponsoren, familie en vrienden alvast hartelijk danken voor jullie steun, financieël en/of mentaal, zonder jullie was het niet gelukt! Zo kunnen ook wij ons steentje bijdragen voor oplossingen voor en onderzoek naar kanker.

Mochten er nog mensen zijn die ons ook willen steunen maar het om wat voor reden dan ook zijn vergeten, het kan nog steeds! Iedere bijdrage is welkom! Klik op de onderstaande link, en de rest wijst zich vanzelf!
Alvast hartelijk dank.

https://www.tourforlife.nl/surhuster-fyts-ploechje

Indien jullie ons willen volgen tijdens onze inspanningen, houd dan de website van It Surhúster Fyts Ploechje in de gaten. Het is de bedoeling hier dagelijks, of in ieder geval met regelmaat (dit hangt een beetje af hoe het met de fysieke en mentale gesteldheid van de schrijver is) een update te plaatsen.

Nogmaals hartelijk dank voor jullie steun, en
met een sportieve groet

Bert, Fré, Keimpe, Marten en Meint.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *