Dag 1 Grand Depart

Vandaag was het dan zover!!!

Om 08.15 uur klonk het startschot en mochten we vertrekken. Het was prachtig weer, 34C dus wel wat warm, maar verder geen klagen. Het eerste gedeelte tot aan de voet van de Col de Mont Cenis ging als de brandweer
Daarna werd het lange weg met eerst de Col Mint Cenis 2100+, daarna de Col de Madeleine 1750+ en als toetje col d’Iseran 2750. Bert was als vanouds weer veel beter dan Meint en Fré. Fré had het halverwege de Iseran best lastig. Maar door een paar mooie foto momenten in te lassen werd de schade beperkt, zodat Meint en Fré de lange afdaling naar Bourg Saint Maurice gezamenlijk konden afleggen. Onderweg werden zij even van de weg gehaald, omdat Meint wat slingerde op de weg. Zij dachten dat hij te vermoeid was. Misschien wat een tekort aan eten? Op zich een goeie zaak dat daar aandacht voor is. Al met al was het een schitterende rit!

De begeleiding van Keimpe en Marten was perfect. Vooral ook de koffie onderweg van Keimpe, met Italiaanse percolator, was super. Zij hadden alles wéér perfect geregeld. Behalve dan de afzetting van de weg, waardoor ze aan de verkeerde kant van de rivier stonden… zodat ze nog een heel eind moesten omleiden om op de camping te komen. Eenmaal gearriveerd blijkt dat hun tent niet is geplaatst. Maar dit werd gelukkig snel opgelost.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *