Dag 2 Koninginnenrit

Vandaag stond de koninginnenrit op het programma. Het was opnieuw een warme dag. Meteen vanuit de start stond de Cormet de Roseland op het programma. Voor de één wat gemakkelijker te verteren dan voor de ander. Bert nam ons mooi op sleeptouw. Het was een prachtige beklimming met fraaie uitzichten op onder andere de Mont Blanc. Deze berg kwamen we vandaag vaker tegen. Op de cp1 was de verzorging weer perfect. Daarna stond de Col de Saisie op het programma. Ook dit was een stevige beklimming, met opnieuw prachtig uitzicht op de Mont Blanc. Fré en Meint stonden ineens in Passy, wat niet helemaal de bedoeling was aangezien cp2 ergens onderweg moest zijn geweest. Deze hebben we blijkbaar gemist. Na telefonisch contact met Bert werden we op cp2 afgemeld. Nu stond alleen de Plaine Joux nog op het programma, waar een geweldig uitzicht op de Mont Blanc zou zijn. Dit was inderdaad het geval.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *