Dag 3 Belle Vue

Vandaag verlieten we de Alpen en aan het eind van de middag kwamen we aan in de Jura. Het was een vies warme, broeierige dag. Je bleef drinken, maar je had het idee dat het nog te weinig was. Helaas was het ook wat heiig zodat ook de uitzichten tegenvielen. De eerste 40 km was wat rond de snelweg, dus dat hielp ook niet mee voor het moraal. De verschillen tussen Bert, Fré en Meint waren vandaag wat groter. Mede ook omdat Fré veel last van de warmte had, koos hij er voor om het laatste stuk zijn eigen tempo te gaan. Hoop dat het na een fijne massage morgen weer wat beter gaat. De vrijwilligers zijn hier trouwens ook super. Ze staan allemaal voor je klaar. Ook de begeleiders van andere teams zorgen er voor dat het je aan niets ontbreekt.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *