TfL dag 4 Groene Etappe

Vandaag alweer dag 4!

Vanochtend vertrokken we weer rond 0815 uur. Het begon vrij fris, het was nl. slechts 13C. Na ongeveer 5 km gefietst te hebben, ging het meteen weer bergop. Iets waar Meint een hekel aan heeft, een oude diesel moet altijd een beetje opgang komen… Maar na een km of 20 waren de langere beklimmingen voor vandaag voorbij. Hierna volgde een prachtig glooiend landschap. Na 50 km was de eerste controlepost. Hier bleek dat ze een paar km verderop bezig waren met asfalteringswerkzaamheden, waardoor de volgauto’s terug moeten rijden en de renners een paar km moesten lopen. Na deze hindernis te hebben overwonnen, volgde nog een weg van zo’n 10 km die niet zou misstaan in Parijs Roubaix. Als je nog geen last van je achterwerk had, dan kreeg je dat nu! Maar het toetje volgde in de laatste 25km: wat een schitterende omgeving!! Voor wie vaker in Frankrijk is geweest, het leek een soort Gorges. Echt schitterend. Al met al een mooie, weliswaar warme dag, maar wat makkelijker dan gisteren. Morgen wordt weer een lange dag door de Vogezen. Nu vanavond eerst lekker uitrusten en ontspannen.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *