TfL dag 8 Grande Finale

Vanochtend vertrokken we om half acht voor de laatste etappe.
Met donkere wolken boven ons, waar een paar spettertjes water uitvielen, konden we op pad. Het was een beetje frisjes, maar wat mij (Fré) betreft hadden we ideaal fietsweer. Tot aan cp1 fietsten we met zijn drieën. Met wat grijs weer lijkt alles toch ietsje minder mooi, hoewel we opnieuw in een prachtige omgeving waren gekomen. Helaas deed België zijn reputatie, wat betreft de kwaliteit van de wegen, alle eer aan! Het was zo nu en dan echt bar en boos. Na cp1 raakten we Meint even kwijt en dus probeerde Fré Bert te volgen, wat eigenlijk best goed ging. 🙂 Bij cp2 wachtten we op Meint om gezamenlijk, terwijl het weer steeds mooier werd, naar Geleen te fietsen. Hier moesten we verzamelen om in 3 pelotonnetjes naar de finish te fietsen, waar onze familie en tot onze grote verrassing ook enkele vrienden ons stonden op te wachten!

We zijn dus gefinisht vandaag in Sittard!
Het was een fantastisch en een onvergetelijk project en avontuur om te doen. Wat zijn we blij met onze begeleiders Keimpe en Marten! Wat zijn we verwend en goed verzorgd! Nogmaals hartelijk dank. Ook de vrijwilligers die aanwezig waren voor het eten, checkpoints, eerste hulp, motards, en het massageteam SUPER! bedankt. Zonder jullie was dit niet op deze manier mogelijk geweest. Tevens ook dank aan de familie, vrienden en sponsoren! Ook zonder hun had het niet gekund! NOGMAALS SUPER SUPER BEDANKT!

Gerelateerde Afbeeldingen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *