We zijn vertrokken!

Nadat we gisteren de bus al hadden ingepakt, werden Meint en Fré om 05.00 uur opgepikt door Bert, Keimpe en Marten.
Het was prachtig weer om te rijden.
Na een paar tussenstops en wat oponthoud door een file en een handige zet van onze chauffeur (hij duwde bij een tolpoort de creditcard in de bankbiljetlader, waardoor deze werd ingeslikt. Gelukkig kon er een behulpzame madame worden opgeroepen die deze weer uit de automaat bij het tolpoort kon verwijderen), kwamen we rond 18.30 uur aan bij het hotel Vilaggio Olympico in Bardonecchia.
Nadat we de bagage in de niet al te grote kamer hadden gesjouwd, konden we rond 19.30 uur meteen aanschuiven bij het diner!
Terug op de kamer bleek dat Meint zijn meetapparatuur in de eetzaal had laten liggen. Meteen terug naar de eetzaal, maar de meetapparatuur was nergens te vinden.
Na een grote zoektocht door het hotel gelukkig de zoekgeraakte meetapparatuur van Meint weer gevonden. Daarna gingen we nog een drankje drinken op Bert zijn verjaardag aan de bar en vervolgens zochten we na een lange dag het bed op!

Gerelateerde Afbeeldingen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *