Dag 0


Na een redelijke nacht zaten we rond 08.30 uur aan het ontbijt. Nadat Meint zijn meetsensor voor zijn insulinepomp was geïnstalleerd, gingen Marten en Keimpe boodschappen doen, terwijl de rest nog even de benen een beetje probeerde los te fietsen. Ondertussen werd er kennisgemaakt met Bart, een single rijder. We treffen het maar met ons team. Het geeft toch een boel rust. We hebben het meeste wel geregeld, terwijl zij toch wel wat onzekerheden hebben hier en daar.
Om 16.00 uur konden we ons registreren en de bescheiden halen. Het wordt nu werkelijkheid: de Tour for Life 2019 gaat bijna van start, de stuurbordjes op de fietsen zijn bevestigd! Vanavond volgt nog de briefing voor de dag van morgen. Het gaat beginnen!

Gerelateerde Afbeeldingen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *