TfL dag 5 Ronde Toppen

Vandaag zouden we om 07.30 uur opstaan, zodat we rond 8 uur/half negen zouden kunnen vertrekken. Maar Bert had zich een uur verkeken, zodat we om 6 uur al naast de tent stonden 🙂 Ruim voor 8 uur konden we dus al vertrekken.
Het beloofde weer een warme dag te worden. Meint had wat klachten met zijn urinewegen, dus we begonnen rustig met de klim die ons meteen stond te wachten. Op cp1 besloot Meint toch even even naar de arts te gaan. Hier bleek dat het ging om een beginnende ontsteking door vochttekort. Meint werd meteen aan een infuus gelegd. Het was even spannend, maar gelukkig kon Meint wel weer verder. Al met al gaf dit toch anderhalf uur vertraging, waardoor we de bezemwagen achter ons aankregen. Langzaam maar zeker lieten we deze achter ons. Hoewel we wel regelmatig even moesten stoppen, omdat Meint meer moest drinken om het lichaam te spoelen, ging het verder voorspoedig. Het was weer een prachtige route vandaag. De vele dagen fietsen beginnen ook bij Fré zijn tol te eisen. Het achterwerk doet zeer en de nek ook. Gelukkig komen we steeds dichter bij Sittard…

Gerelateerde Afbeeldingen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *