TfL dag 6 Door de Graanschuur

Vandaag stond er een op papier redelijk makkelijke etappe op het programma.
Maar omdat het opnieuw warm was, 32C, slaat de vermoeidheid bij Fré en Meint zo langzamerhand wel toe. Bert gaat, zoals verwacht, nog steeds als een speer. Wat een power heeft die Bert!!! Meint moet i.v.m. het vele drinken regelmatig van de fiets, wat voor de anderen wel steeds het ritme onderbreekt. Het zij zo, mooi dat we nog steeds alle drie op de fiets zitten! De verzorging onderweg maakt weer heel veel goed. Ook komt er regelmatig een motormuis langs met Friese muziek 🙂 Nog 2 dagen doorbijten, de finish komt in zicht. Eerst morgen overleven. Die etappe ziet er serieus uit met al die korte klimmetjes in België. We gaan er voor en trappen door tot we in Sittard zijn! Het thuisfront maakt zich langzamerhand op om richting Limburg te gaan.

Gerelateerde Afbeeldingen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *